În capăt de Țară a Lăpușului, investiții mici, tacite, interesante

2
1392

Unele investiții nu se fac obligatoriu cu pompă, cu anunțuri în presă, cu accesări majore de fonduri. Se fac tacit, de către comunități… ele nu generează atâta vâlvă, cât efecte.
De exemplu, în comuna Lăpuș se face un nou parc central, ce va conține inclusiv aparate de fitness pentru adulții ce stau cu copiii la joacă. Tot aici, se pregătește zonă de agrement la lacul moștenit de pe Râoaia. Mai la munte, în comuna Băiuț, se schițează încet, tot tacit, drumul spre Botiza pe la Văratec, să fie măcar turistic. La fel, pe Văratec sus, se pregătește o căsuță cu rol de refugiu montan, dar și ca punct pentru o echipă locală de salvamontiști.

2 COMENTARII

  1. Cumva ma bucura ca se face drumul spre Botiza, dar stiu ca asta va duce si la trafic intens a manelo-cocalarilor cu jeepuri si care vor arunca gunoaie si vor provoca conflicte cu animalele salbatice. E o zona superba unde imi doresc de ani de zile sa merg dar cumva mi si groaza ca o sa se strice la fel ca alte zone. Sper sa fie autoritatile mai ferme si sa aiba grija de comoara naturala si istorica din zona.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.