5 companii din Maramureș, misiune economică în Slovacia

0
52

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, a condus o delegație a oamenilor de afaceri maramureșeni la Trnava, Slovacia, în cadrul căreia a fost prevăzută și o întâlnire regională la care au participat camere de comerț din Slovacia, Ungaria, Republica Moldova și România.

Întâlnirea regională a oferit prilejul unui schimb de opinii cu privire la prioritățile și obiectivele majore ale organizațiilor camerale prezente, cu accent pe consolidarea relațiilor externe și intensificarea cooperării între mediul de afaceri din cele 4 țări.
La misiunea economică din Slovacia au participat 5 companii din județul Maramureș: EPUROM-SA, SOLMIXFLOR-SRL, TEUTON NORD-SRL, POLICHIM-SRL și R&B COM-SRL, care au prezentat oferta de produse și servicii în scopul cooperării cu companii slovace cu același profil de activitate, respectiv posibilitățile de distribuție și producție.
În cadrul programului s-a vizitat compania Apimed, cea care produce soiuri de hidromel în funcție de diferite tipuri de miere, și Piešťany – un oraș cunoscut pentru resursele sale naturale unice cu apă sulfuroasă la o temperatură care atinge aproape 70ºC.
Camera de Comerț și Industrie Trnava va reveni în toamnă în județul Maramureș, pentru a participa la expoziția de bunuri de larg consum ”Rivulus Dominarum”, alături de câteva companii slovace interesate de oportunități de afaceri în județul nostru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.