Primarul din Mireș vrea ca viitorul drum expres să treacă şi prin comuna lui

2
84

Ioan Mătieş, primar în Mireşu Mare, a participat la întâlnirea autorităţilor judeţene cu reprezentanţi ai CNAIR, MIT şi CFR, pe tema proiectelor de infrastructură dorite a se implementa în judeţul nostru.
Edilul a făcut şi o propunere celor prezenţi, când s-a ajuns la subiectul drumului expres ce va lega Baia Mare de Dej, prin Jibou: ”Zilele trecute am participat la dezbaterea moderată de CJ Maramureș, privind proiectele derulate de județ în parteneriat cu Ministerul Transporturilor și Infra­structurii (MTI). Au participat factori decidenți din minister, din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și de la CFR. Când s-a discutat despre drumul Baia Mare – Jibou – Dej, am propus ca acesta să urmeze traseul căii ferate, deci să treacă și prin Mireșu Mare. De asemenea, am cerut ca la noi să se facă un terminal feroviar și un nod intermodal feroviar – rutier. Propunerea a fost primită cu interes de secretarii de stat din cadrul MTI, Adrian Foghiș și Ionel Scrioșteanu”.

2 COMENTARII

  1. Gusty cand faci strazile la Remeti ca arata ca dupa razboi…visezi la terminal feroviar si acolo nu au saraci oameni drumuri cat de cat sau macar asfaltate in afara de cel principal. Ajunge cat ai facut la Mires ….. ajunge

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.