Consiliere pentru maramureșenii „îngropați” în datorii

0
43

Maramureșenii care se află în incapacitate de plată a datoriilor și nu mai fac față traiului zilnic sunt așteptați la acțiuni de consiliere, organizate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Persoanele care doresc să participe la un astfel de eveniment se pot adresa Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor prin e-mail la adresa: insolventa@anpc.ro sau prin mesaj pe pagina de Facebook – Insolventa ANPC.
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor derulează, în această perioadă, prin Direcția Insolvența Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul: “Insolvența – cu un pas mai aproape de consumatori”. În cadrul acestui program se vor derula conferințe pe această temă, la nivel regional.
La întâlnirile organizate, în cadrul proiectului, participanții vor afla care este procedura și vor primi sfaturi de la profesioniștii din domeniul insolvenței persoanelor fizice – angajați ai instituțiilor publice, notari, executori judecătorești, avocați, practicieni în insolvență. De asemenea, se va oferi consiliere în materie de supraîndatorare, vor fi prezentate cele trei tipuri de proceduri a insolvenței persoanelor fizice de care pot beneficia în func­ție de situația în care se află și vor avea, astfel, o noua șansă de a-și restabili situația financiară. Cei interesați pot găsi datele și locațiile conferințelor organizate în cadrul proiectului pe site-ul www.anpc.ro și pe pagina de Facebook – Insolventa ANPC, la începutul lunii iulie 2023.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.