Atelier de dans „Contempofun”

0
31

Întâlnirile creative cu tinerii din Țara Lăpușului prilejuiesc în perioada 26 iunie – 1 iulie, posibilitatea de a participa la un atelier de dans „Contempofun” cu Răzvan Rotaru.
Actor, dansator, păpușar, Răzvan Rotaru iubește foarte mult copiii și are peste 200, majoritatea fiind la Buzău sub numele de Mike’s School of Dance, alături de care a obținut peste 50 de premii la concursuri naționale și peste 30 de spectacole de dans. Îi place foarte mult să se joace și să joace și crede foarte mult în momentele vii care se întâmplă aici și acum.
Atelierul de „Dans Contempofun” își propune să pună corpul în ordine cu mintea și emoțiile, dar și să potențeze nivelul creativității artistice. Se va trece de la exercițiile fizice interactive la cele de coordonare prin diverse tehnici de bază de dans contemporan fuzionat cu alte stiluri, ajungând până la elaborarea frazelor de text-dans.
Atelierul se adresează tuturor tinerilor din Țara Lăpușului cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Au prioritate tinerii care participă pentru prima oară la activitățile Caleidoscop!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.