Ierarhia absolvenților de gimnaziu: 8 medii maxime de admitere

0
78

Ierarhia la nivel județean a absolvenților clasei a VIII-a care participă la admiterea în învățământul liceal pentru anul școlar 2023-2024 este disponibilă pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.
8 medii maxime de admitere deschid lista, elevii provenind de la: Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare (2), Școala Gimnazială Nr. 1 Moisei, Școala Gimnazială ”Alexandru Ivasiuc” Baia Mare, Școala Gimnazială Nr. 18 Baia Mare, Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare (2), respectiv Școala Gimnazială ”Mircea Vulcănescu” Bârsana.
La polul opus, cea mai mică medie de admitere este de 1,20, a unui absolvent de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Bogdan Vodă.
În total, 3.501 candidați sunt cuprinși în ierarhia la nivel județean.
Ierarhizarea candidaților se face în ordinea descrescătoare a mediei de admitere (egală cu media notelor obținute la evaluarea națională) și, pentru medii egale, prin aplicarea, în ordine, a criteriilor de departajare, respectiv: nota obținută la proba de limba și literatura română, în cadrul Evaluării Naționale; nota obținută la proba de matematică, în cadrul Evaluării Naționale; nota obținută la proba de limba și literatura maternă, dacă este cazul; media de absolvire a claselor V-VIII.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.