ProTECT, în lupta împotriva traficului de persoane, întâlnire la Predeal

0
35

𝐌𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐓𝐄𝐂𝐓, 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐀𝐒𝐒𝐎𝐂, 𝐬-𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐭â𝐥𝐧𝐢𝐭 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐞𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐦𝐭̦ămâ𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐱𝐮𝐚𝐥.
Reprezentanții ONG-urilor din Platformă și-au concentrat principalele demersuri de advocacy chiar pe acest proiect de act normativ, în ultimul an luptând nu doar pe impunerea acestuia pe agenda publică, ci și pentru adoptarea rapidă. Întâlnirea a fost și un bun prilej pentru a discuta obiectivele pentru următorul semestru din 2023.
𝑃𝑟𝑜𝑇𝐸𝐶𝑇 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜 𝑐𝑜𝑎𝑙𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝑎 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑝𝑒­𝑐𝑖𝑎­𝑙𝑖­𝑧𝑎­𝑡𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑜𝑡𝑟𝑖𝑣𝑎 𝑡𝑟𝑎𝑓𝑖𝑐𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑎𝑛𝑒 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑡𝑒𝑗𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑟𝑒𝑝­𝑡𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑣𝑖𝑐𝑡𝑖𝑚𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑠̦𝑖 𝑠𝑢­𝑝𝑟𝑎­𝑣𝑖𝑒𝑡̦𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟. 𝐴𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑟𝑒𝑢𝑛𝑒𝑠̦𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 23 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑛𝑒𝑔𝑢𝑣𝑒𝑟­𝑛𝑎­𝑚𝑒𝑛­𝑡𝑎𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑑𝑜𝑚𝑒𝑛𝑖𝑢.
Misiunea ProTECT este de a acționa ca factor catalizator și centru de resurse pentru membrii săi și alte entități publice și private cu scopuri similare, astfel încât acestea să colaboreze într-un mod eficient în prevenție, protecție și asistență a victimelor, capacitare și advocacy, pe proiecte și inițiative cu un impact din ce în ce mai mare în combaterea traficului de persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.