Patru jucători din Liga Națională promovează baschetul la Sighetu Marmației

0
71

Asociația Tradiții cu Vaida, împreună cu Clubul Sportiv Școlar Sighetu Marmației, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, în parteneriat cu Primăria Sighetu Marmației, Poliția Municipiului Sighetu Marmației și Zimbrii Sighetului, organizează azi, 5 august, începând cu ora 12, pe terenurile de baschet de la Grădina Morii, evenimentul sportiv SPUNE „DA” NOII TALE PASIUNI.
Evenimentul are drept scop promovarea practicării sportului de performanță ca alternativă a educării tinerilor pentru a evita consumul de droguri. La Sighetu Marmației vor fi prezenți patru jucători profesioniști din Liga Națională de Baschet Masculin a României: Vlad Negoițescu, Jordan Swopshire, Konstantin Anikienko și Alexandru Vlad.
„Fenomenul consumului şi abuzului de droguri reprezintă un pericol grav la adresa societății, cu repercusiuni atât economice, cât și sociale și psihologice. Trăim într-o societate în care consumul de droguri constituie una dintre cele mai grave probleme sociale. Adolescența este o perioadă de confuzie valorică, acum se pot adopta cu mare ușurință la îndemnul sau la sugestiile prietenilor, comportamente neconformiste. În acest caz, părinții își pierd aproape toată autoritatea asupra propriilor copii. Încălcarea normelor și regulilor sociale de către adolescenți sunt cu atât mai atractive cu cât aceștia sunt foarte dornici să încerce senzații noi. Toate cele menționate anterior creează condiții favorabile de creștere a vulnerabilită­ții acestora față de consumul de droguri”, este mesajul transmis de organizatori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.