Maramureșeni, pe lista ”Most Wanted” a Poliției Române

0
83

Peste 70 de persoane figurează pe lista ”Most Wanted” a Poliției Române, iar printre infractorii dați în urmărire se numără și doi maramureșeni. Unul e originar din Vișeu de Sus, iar altul din Ardusat.

Astfel, pe lista infractorilor celebri se află Grad Ioan, născut în Vișeu de Sus, 1964.
Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru viol.
Potrivit Poliției Române, Grad Ioan este condamnat la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, constând în aceea că, în luna august 2003, împreună cu un complice, au lipsit în mod ilegal de libertate, prin răpire, două minore de 14 și respectiv 15 ani și au întreținut cu acestea, prin violență și amenințări, raporturi sexuale, respectiv, în anul 2008, au agresat în public o altă persoană, provocând astfel un scandal ce a tulburat grav liniștea publică.
Semnalmente transmise de poliție: înălțime 1,90 m, greutate 130 kg, robust, ochii albaștri, părul șaten, chelie frontală.
Celălalt urmărit este Pop Ioan Gheorghe, născut în Ardusat, 1977, domiciliat în Săpânța.
Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor
Poliția Română informează că maramureșeanul este condamnat la o pedeapsă de 15 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și trecere ilegală a frontierei de stat, prin aceea că, în cursul lunii noiembrie 2003, a trecut în mod fraudulos frontierele statelor Ungariei, Austriei, Germaniei și Olandei, de unde a procurat 5.000 de pastile MDMA, trimițând în țară 1.000 de pastile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.