Academia Minaur, primul loc la Memorialul “Mircea Dohan”

0
70

Locul I și două premii speciale au cucerit juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur Baia Mare la Memorialul “Mircea Dohan” de la Carei, competiție destinată minihandbalului, respectiv juniorilor și junioarelor III.
La Memorialul “Mircea Dohan” au fost invitate și mai multe personalități handbalistice, din Maramureș fiind prezente legendele Minaurului Maricel Voinea și Alexandru Stamate, dar și fosta jucătoare Simona Maior Pașca.
Patru echipe a avut înscrise la minihandbal Maramureșul: Academia de Handbal Minaur Baia Mare, CS Seini, Academia Alexandru Csepreghi Baia Mare și AS Dr. Browns Baia Mare.
La junioare III a fost o singură echipă din județul nostru, CSȘ 2 Baia Mare, echipă care a contabilizat următoarele rezultate în grupă: 15-30 cu LPS Satu Mare și 19-20 cu Liceul “Liviu Rebreanu” Turda.
În competiția juniorilor III, Maramureșul a fost reprezentat de CS Seini și Academia de Handbal Minaur. CS Seini a pierdut disputele cu Liceul “Liviu Rebreanu” Turda – 18-37 și Hajdunanasi Sport Klub – 11-24, dar a remizat cu KKS Cămin – 15-15. În schimb, Academia de Handbal Minaur a fost de neoprit și s-a impus în toate cele patru jocuri programate. În grupe, băimărenii au dispus cu 31-18 de CS ADEP Satu Mare, 37-26 de LPS Oradea și 37-20 de HC Dynamic Zalău. Finala a fost mult mai echilibrată, adjudecată în cele din urmă cu 31-29 contra Liceului “Liviu Rebreanu” din Turda. Academia nu s-a bucurat doar de locul 1, ci și de două premii speciale acordate de organizatori. Cosmin Budea a primit titlul de cel mai bun portar, iar Denis Roman a fost desem­nat golgheterul turneului.

Trei victorii în Ungaria pentru juniorii I și II ai Academiei

Trei victorii și un eșec este bilanțul juniorilor I și II din cadrul Academiei de Handbal Minaur Baia Mare în meciurile disputate în Ungaria, împotriva formației maghiare Fehergyarmati VSE.
Juniorii I, antrenați de Florin Mironescu, au învins în primul meci cu 44-21 (18-4), dar maghiarii și-au luat revanșa în meciul al doilea, scor 30-34 (17-17).
Juniorii II, aflați sub comanda lui Iulian Alexandru, au câștigat ambele partide, 32-29 (15-12) în primul joc, respectiv 35-23 (15-10) în meciul al doilea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.