Din 1 octombrie, încep meditațiile alături de olimpici

0
26

Consiliul Județean al Elevilor Maramureș recomandă platforma Destination: UNI pentru pregătirea elevilor care vor susține examenul național de bacalaureat și, apoi, admiterea la facultate.
Platforma este un proiect lansat de o comunitate de studenți dedicați, olimpici naționali și internaționali, pentru a veni în ajutorul elevilor și a face meditațiile mai interactive și mai accesibile.
Opt tineri maramureșeni, studenți la cele mai bune universități din țară și străinătate, fac parte din acest inedit proiect. Echipa reunește, în total, 14 tineri studenți români care pun la dispoziție toate materialele necesare pregătirii pentru bacalaureat și facultățile selectate.
Materia inclusă în programa de examen va fi acoperită integral pe parcursul a patru module de câte 10 săptămâni fiecare, începând cu data de 1 octombrie. Cursurile vor avea loc săptămânal, vor avea o durată de 2-2,5 ore și vor include părți de predare, exerciții, activitate „la tablă”, modele de subiect, teme și discuții, feedbackuri etc.
Înscrierile se realizează pe platforma oficială www.destinationuni.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.