Universitatea ”Goldiș” a început cursurile

0
23

Un nou an academic a primit startul la Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” – filiala Baia Mare. Momentul festiv a avut loc joi, 28 septembrie, în aula universității.
”În viziunea conducerii Universității de Vest ”Vasile Goldiș”, educația nu înseamnă doar pregătirea ca specialiști în domeniul pedagogiei, în domeniul financiar-contabil sau în domeniul dreptului, ci și formarea dvs., a studenților, pentru înfăptuirea destinului de mâine al României. Astăzi, educația înseamnă mult mai mult decât o hiperspecializare într-un anumit domeniu. Educația considerăm că înseamnă și o cultură generală care să vă permită o perspectivă vastă și corectă asupra lumii în care trăim”, a punctat în deschiderea festivă prof. univ. dr. Ioan-Liviu Tăut, directorul Filialei Baia Mare a Universită­ții de Vest ”Vasile Goldiș”.
În acest an universitar, Filiala Baia Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” Baia Mare aniversează 25 de ani de existență.
Cu acest prilej, în perioada 25-27 octombrie, va fi organizată o conferință științifică cu participare internațională.
Începând cu anul academic 2023-2024, pe lângă specializările Pedagogia învățământului primar și preșcolar, respectiv Contabilitate și informatică de gestiune, Filiala Baia Mare a Universității de Vest ”Vasile Goldiș” oferă și specializarea Drept.
Mai mult, a fost dat startul masterului cu Analiză și expertiza contabilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.