Azi, iubitorii de natură sunt invitați la drumeție pe Creasta Cocoșului

0
54

Consiliul Județean Maramureș a investit în creșterea gradului de siguranță în munții din Maramureș, prin plasarea mai multor refugii montane pentru ca toți turiștii care sunt pasionați de drumeții să aibă o experiență cât mai frumoasă pe traseele montane din Maramureș.
Anul trecut au fost instalate 3 refugii: unul pe Creasta Cocoșului, unul pe Cavnic și un al treilea în Moisei, iar anul acesta a fost amplasat un refugiu în Băiuț, spre Vârful Văratec, și un refugiu în Munții Țibleș, urmând ca până la finalul lunii octombrie să fie instalat și al 6-lea refugiu, la Ronea, Vinderel, în Munții Maramureșului. De asemenea s-au făcut investiții și în modernizarea traseelor turistice. Au fost refăcute toate marcajele, cu un concept nou, pe Creasta Cocoșului și Nordul Băii Mari, iar modernizarea marcajelor de pe Vârful Igniș și Munții Țibleș va fi finalizată până la finalul acestei luni.
Azi, 14 octombrie 2023, sunt invitați toți iubitorii de natură și drumeții să participe la evenimentul realizat de tinerii liberali băimăreni: organizarea unui traseu spre rezervația naturală Creasta Cocoșului. Liberalii băimăreni îi așteaptă pe cei interesați azi, la ora 10:00, în parcarea Casei de Cultură (Hotel Carpați), iar de acolo se va pleca spre Hanul Țentea – Pasul Gutâi (Hanul Pintea), locul de start al traseului.
Echipa PNL Baia Mare oferă tuturor participanților transport gratuit dus-întors, sand­vici, ciocolată, apă, asistență specializată pe toată durata traseului și un concert live care va avea loc la destinația finală: Creasta Cocoșului.
(o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.