Trofeul Lira, secțiunea muzică ușoară, a ajuns la Mara Popov

0
163

A căzut cortina peste Festivalul Internațional Lira, desfășurat la final de săptămână la Tăuții-Măgherăuș.
Au fost circa 300 de concurenți, astfel încât misiunea juriului nu a fost deloc una ușoară. La secțiunea muzică ușoară, trofeul i-a revenit Marei Popov, elevă a Școlii de Muzică Insieme. De altfel, Insieme Music School a obținut încă trei trofee de categorie prin alte trei eleve talentate.
Mara Popov frecventează cursurile Insieme Music School de vreo 3 ani. Se pregătește cu profesoara Mădălina Ghenoiu.
„Pe Mara am cunoscut-o în pandemie, tocmai venise din Spania. Am legat repede o relație bună, atât profesional, cât și una de suflet, deoarece este una dintre adolescentele cu care îmi place să discut despre viață și despre anumite lucruri pe care le-am trăit la vârsta adolescenței. Și eu învăț de la elevele mele tot ce apare nou în materie de tehnologie, rețele de socializare și alte trenduri”, a spus Mădălina Ghenoiu.
La rândul său, Mara Popov a mulțumit părinților, profesoarei, juriului și organizatorilor pentru toate încurajările primite.
În festival, Insieme Music School a participat cu peste 50 de copii și a reușit să mai obțină trei trofee de categorie care au revenit elevelor Sofia Ghenoiu, Daria Deac și Daria Pop. „Suntem extrem de fericiți și suntem mândri că munca și perseverența noastră dau mereu roade. La performanță se ajunge cu greu, dar eu, ca profesor, cunosc câteva tehnici care ajută pasionații de muzică să ajungă la acest nivel”, a adăugat prof. Mădălina Ghenoiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.