S-a semnat un nou contract de finanțare • Dotarea secției de Neonatologie cu aparatură de ultimă generație

0
44

Seria investițiilor în dezvoltarea sistemului medical din Maramureș continuă prin implementarea proiectului “Dotarea compartimentului de terapie intensivă neonatală din cadrul Spitalului Județean de Urgență «Dr. Constantin Opriș» cu aparatură medicală de înaltă performanță”.
Astfel, se va achiziționa aparatură nouă, de specialitate, necesară în Compartimentul de Terapie Intensivă pentru nou- născuți din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Copiii născuți prematur vor avea parte de servicii medicale mult mai complexe, folosind aparatură clinică de ultimă generație.
În prezent, secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean func­ționează cu un număr de 45 de paturi, dintre care 10 sunt pe Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală.
Proiectul este în valoare de 4,7 milioane de lei, iar în aceste zile a fost semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, cu finalizare în luna noiembrie a acestui an. (v.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.