În Vișeu de Sus • Proiectul de apă-canal a mai făcut un pas important

0
26

Investiția de reabilitare și extindere a rețelelor de apă potabilă și canalizare menajeră în orașul Vișeu de Sus, elaborat și gestionat de către Vital Baia Mare, a trecut într-o nouă etapă.
Săptămâna trecută a fost publicat anunțul de participare pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor.
Proiectul cuprinde următoarele obiective:
• reabilitarea și extinderea rețelei de apă din Vișeu de Sus, prin reabilitare conducte de transport apă potabilă pe 676 m; extindere conducte de transport apă potabilă pe 5.202 m; reabilitare rețea de distribuție apă potabilă – 1.595 m; extindere rețea de distribuție apă potabilă – 20.570 m;
• reabilitarea și extinderea rețelei de canalizare menajeră din Vișeu de Sus pe o lungime de 9.417 m.
Suplimentar se vor construi sau reabilita rezervoare de înmagazinare a apei, stații de clorinare, stații de pompare și alte lucrări conexe pentru o bună funcționare a rețelelor.
Valoarea proiectului este de 101.240.461 lei și vizează străzile: Brândușelor, Mierlei, Merilor, Mugurel, Pârâului, Rândunelelor, Șesului, Zăvoi, Dragoș Vodă, Bogdan Vodă, A.I. Cuza, Arșița, Borcutului, Bucegi, Colnice, Frasinului, I.L. Caragiale, Tăului, Râului, Aleea Eroilor, Făget, Ghiocel, Nuferilor, Plevnei, Republicii, Șesului, Stejarului, Zăvoi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.