Anticipare corectă. Florin Achim, noul team manager al CS Minaur

0
171

Graiul Maramureșului anticipase încă de săptămâna trecută (vineri, 19 ianuarie) că noul team manager al echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare va fi Florin Achim. Ajuns în această postură datorită strânsei legături cu Doru Dăncuș, actualul primar interimar, dar și cu fostul conducător Vasile Miriuță, personaj care și-ar dori mult o revenire la clubul care l-a retrogradat în eșalonul trei.
“Într-adevăr echipa traversează o perioadă destul de dificilă, dar am încredere că ne vom salva de la retrogradare și cred că ne putem îndeplini acest obiectiv. Este adevărat, în acest moment nimeni nu ne dă nicio șansă că ne putem salva, dar cred că cu ajutorul câtorva jucători cu experiență putem face acest lucru. Suntem deja în discuții cu trei-patru fotbaliști”, a declarat Florin Achim la prima conferință din postura de team manager.
Florin Achim și-a început deja munca la ultima clasată din Seria 10 a Ligii 3 și negociază primele transferuri ale iernii. Se vehiculează mai multe nume și în principiu se încearcă aducerea sau repatrierea unor jucători trecuți prin curtea “galben-albaștrilor”. Este vorba de Răzvan Lazăr, Raphael Stănescu, Cezar Bud, băimărean și care a jucat ultima oară la Minerul Ocna Dej, dar și de Paul Batin, un jucător cu o mare experiență și o carieră la nivel înalt. Toți acești jucători sau o parte dintre ei au șanse să semneze în aceste zile și să debuteze în tricoul “galben-albastru” în amicalul de sâmbătă cu CSM Olimpia de la Colegiul “Aurel Vlaicu”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.