Noi acreditări Erasmus în Maramureș

0
207

În urma evaluării candidaturilor depuse la Apelul de selecție din toamna anului 2023, s-au obținut noi acreditări Erasmus în județul Maramureș. Au obținut aceste acreditări Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, pentru proiecte în domeniul Educația Adulților. De asemenea, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie a fost acreditat Erasmus pentru proiecte de Educație școlară. În urma candidaturii depuse pentru Apelul din 2023, Colegiul Național “Vasile Lucaciu” Baia Mare a obținut finanțare pentru proiectul de scurtă durată KA122 VET, Formare profesională.
„Acreditarea Erasmus reprezintă instrumentul prin care instituțiile pot avea anual acces simplificat la finanțare în cadrul Acțiunii-cheie 1, proiecte de mobilitate.
Acordarea acreditării Erasmus confirmă faptul că organizația aplicantă este capabilă să implementeze un plan de dezvoltare strategică pe termen mediu sau lung”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, prof. Ligia Duruș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.