Autorităţile locale remediază daunele produse de viituri

0
11

Vremea capricioasă din ultima perioadă a produs o serie de probleme, în noaptea de luni spre marţi, în unele comune şi oraşe din Maramureş. Autorităţile locale de aici nu au mai stat pe gânduri şi au acţionat în regim de urgenţă.
Este şi cazul administrației din Poienile de sub Munte: „Din cauza precipitațiilor din ultima vreme și a temperaturilor ridicate, avem mari probleme cu înfundarea șanțurilor, alunecări de teren, inundarea locuințelor și anexelor în unele zone. Rugămintea noastră este să evitați deplasările în zonele îndepărtate și cu vehicule de mare tonaj pentru a evita orice evenimente neplăcute! Am avut avarie şi la stația de apă de la Gura Rici. Încercăm să venim în sprijinul celor care au nevoie. Totodată, echipa de la Electrica a lucrat la remedierea problemelor pentru lipsa curentului”, a spus primarul Alexa Chifa.
La fel au procedat şi autorităţile din Vişeu de Sus: „Intervenție promptă pe strada Valea Vinului. Din cauza cantită­ților însemnate de precipitații din ultimele 24 de ore, precum și din cauza aluviunilor, cursul de apă Valea Vinului și cele adiacente au fost colmatate și debitul a crescut foarte mult, provocând pericol de inundații. Avem probleme similare și pe alte străzi din oraș. Am intervenit cu autospeciale pentru a remedia problemele constatate și a evita orice pagube materiale”, a spus şi primarul Vasile Coman.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.