Galeria Minaurului, acidă la adresa autorităţilor

1
204

La meciul de duminică seara din EHF European Cup, galeria celor de la Minaur şi-a arătat nemulţumirea, prin afişarea a două bannere ce au vizat, probabil, Consiliul Local şi Primăria municipiului Baia Mare vizavi de atitudinea acestora la adresa celor două echipe de handbal prin neachitarea restanţelor salariale, dar şi a discuţiilor cu privire la o eventuală desfiinţare a secţiei feminine de handbal.
“Pentru demnitate şi onoare lăsaţi în pace handbalul din Baia Mare!!!“ şi
“Nu ne furaţi handbalul cum aţi furat fotbalul” sunt cele două mesaje cu trimitere la evenimentele din ultima perioadă din cadrul clubului Minaur.
Observăm că în acest moment este un război evident între primarul interimar şi o parte a conducerii clubului Minaur, război plecat de la auditul comandat de Doru Dăncuş, în urma căruia s-au constatat mai multe nereguli, iar acesta a cerut ca Liviu Bala, una dintre persoanele cu o mare putere de decizie din cadrul clubului, să facă un pas în lateral.
Neregulile scoase în evidenţă de primarul interimar sunt doar cele legate de hand­bal, nu şi de fotbal. Acolo totul e lapte şi miere.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.