Eaton, în parteneriat cu Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș”, dotează Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare cu echipament medical

0
59

Eaton Electro Producție Sârbi a donat un echipament medical în valoare de 45,000 de dolari Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, finanțând un proiect depus de Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș”. Acest echipament – Motor de antrenare pentru instrumente ortopedice – va fi utilizat în cadrul Secțiilor de Ortopedie și Traumatologie și Chirurgie și Ortopedie Pediatrică a spitalului și va deservi pacienții din zona de nord-vest a României care au nevoie de intervenții chirurgicale de specialitate.
“95% dintre operațiile ortopedice presupun utilizarea acestui aparat medical. Odată intrat în dotarea Blocului Operator, timpul de așteptare pentru a putea opera un nou pacient scade considerabil, deoarece nu se mai așteaptă până se sterilizează cel folosit anterior, un proces care durează câteva ore. 7Astfel, medicii nu mai așteaptă uneori până a doua zi pentru intervenția chirurgicală și se câștigă timp prețios pentru pacient. În cazul operațiilor care presupun utilizarea fierăstrăului cu vârf oscilant, se va trece cu certitudine de la o intervenție chirurgicală pe zi, la două pe zi”, a explicat Dr. Andrei Prie, Șef Secție Ortopedie – Traumatologie. (v.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.