Andreea Cândea, convocată la naționala Under 15

0
35

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv, ce va avea loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia în perioada 10-14 martie. Printre jucătoarele convocate la această acțiune se numără și talentata Andreea Cândea, reprezentanta clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare.
Andreea Cândea a impresionat prin performanțele sale de la echipa de club, iar acum primește o nouă oportunitate de a-și demonstra calitățile și talentul la nivel național. Convocarea sa în echipa națională reprezintă o recunoaștere a efortului și dedicării sale în domeniul fotbalului feminin.
Reunirea lotului este programată pentru data de 10 martie, ora 18.00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Acolo, Andreea și celelalte jucătoare convocate vor fi supuse unui program solicitant de pregătire sub îndrumarea antrenorilor naționali, având ocazia să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească jocul în vederea competițiilor viitoare.
Această convocare reprezintă o mare onoare atât pentru Andreea Cândea, cât și pentru clubul ACS Fotbal Feminin Baia Mare, având certitudinea că va reprezenta cu mândrie echipa națională și va contribui la succesul acesteia în competițiile viitoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.