A XI-a ediție a concertului „Ajută pentru a fi ajutat”, startul unei noi campanii

0
38

Joi, 14 martie, ora 19, la Teatrul Municipal Baia Mare, asociația Prietenii Spitalului Dr. Constantin Opriș organizează a XI-a ediție a concertului “Ajută pentru a fi ajutat”. Invitațiile de participare la acest concert le puteți achiziționa de la sediul asociației din Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș”, Il Padrino (str. Școlii) sau The Oak (Centrul Vechi) și Teatrul Municipal.
Acest concert celebrează încheierea unei campanii de strângere de fonduri, atingerea obiectivului din 2023 și startul unei noi campanii, care se va desfășura pe parcursul anului 2024.
Anul acesta, asociația Prietenii Spitalului își propune achiziționarea pentru Laboratorul de Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică a unui electrocauter cu plasmă argon.
În Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș, în Laboratorul de Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică se efectuează anual în jur de 4.000 de proceduri endoscopice digestive, din care un procent extrem de mare este reprezentat de diagnosticul și mai ales de terapia hemoragiilor digestive superioare și inferioare. Coagularea cu plasmă argon (APC) este o tehnică electrochirurgicală pentru ges­tionarea sângerării și a devitalizării anomaliilor tisulare. Aplicabilitatea și indicațiile sunt multiple: hemoragii vasculare mici și superficiale; reducții tumorale; hemoragie tumorală; devitalizarea și coagularea colonului drept; creșterea spre interior/ creșterea excesivă a stentului; proctită de iradiere; sindrom GAVE” – a precizat dr. Cristina Bura, medic primar gastroenterolog.
Invitații din acest an, la concertul caritabil, sunt grupul TREI PARALE, grup cu care celebra casa de discuri românească Electrecord a consemnat reîntoarcerea pe piața muzicală, respectiv cu albumul “ROM NIA. 100 minute”.
După spectacol, sunteți așteptați la o degustare de bunătăți, în foaierul teatrului, oferită de către Il Padrino, The Oak și The Cellar. (v.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.