A fost aprobat planul de întreținere pe rețeaua de drumuri județene

0
57

Consilierii maramureșeni au aprobat în ședința extraordinară din această săptămână, noul plan de întreținere și reparații curente și periodice pe rețeaua de drumuri publice aflate în domeniul public și privat al județului Maramureș.
Conducerea Consiliului Județean Maramureș spune că deja a demarat principalele lucrări: de la curățarea șanțurilor, decolmatare, curățenie generale pe drumurile județene până la cură­țarea lăstărișului, a crengilor. Ulterior se va trece la etapa de covoare asfaltice și marcaje rutiere.
“Acum urmează să ne apucăm de partea de covoare asfaltice acolo unde situația o impune cum este cazul DJ 184 care merge între Baia Sprie și Bârsana, în zona Cavnic are probleme destul de grave. Peste iarnă s-au scurs multe aluviuni de pe versanți, iar drumul a fost afectat. Trebuie să facem reparații pe suprafețe întinse. Mai sunt și alte drumuri în județ unde e nevoie de intervenții urgente pentru ca participanții la trafic să poată circula în condiții optime. În luna aprilie vom începe marcajele”, a afirmat șeful administrației maramureșene, Ionel Bogdan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.