S-a finalizat evaluarea cadrelor didactice de la “Nord”

0
50

Etapa de evaluare a cadrelor didactice de la Centrul Universitar Nord Baia Mare, efectuată de către studenți, a ajuns la final. Din păcate, studenții celor trei facultăți nu s-au înghesuit să-și evalueze profesorii, cu toate că Liga Studenților “Pintea Viteazul” salută implicarea celor care s-au arătat interesați.
“Dorim să exprimăm recunoștința noastră față de toți cei implicați în această inițiativă și să-i felicităm pentru participarea lor colegială și responsabilitatea manifestată față de comunitatea noastră academică”, menționează cei de la LSPV.
Într-un “top” al celor trei facultăți, pe primul loc se află Facultatea de Inginerie, cu 22,34%, la Facultatea de Litere procentul evaluării cadrelor didactice este de 10,83%, iar la Facultatea de Științe este de numai 8,68%.
“Ne dorim ca acest proces să avanseze constant, iar pentru aceasta încurajăm implicarea activă a fiecărui student în evaluarea și aprecierea actului didactic în care este implicat”, mai precizează Liga Studenților “Pintea Viteazul”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.