Programul „200 euro” pentru calculatoare continuă

0
10

Elevii și studenții cu vârsta până în 26 de ani pot depune cererile și dosarele cu actele doveditoare pentru a primi 200 de euro, ca să își cumpere calculatoare, până în 20 mai. Este vorba despre cei care au venitul brut pe membru de familie mai mic sau egal cu 500 de lei.
Efectuarea anchetelor sociale și evaluarea cererilor de către comisiile din unitățile și instituțiile de învățământ împreună cu comisiile de anchetă socială se vor realiza până la 7 iunie. Urmează centralizarea cererilor, la Comisia centrală prin intermediul portalului dedicat, în perioada 10-11 iunie.
Lista nominală cu beneficiarii va fi afișată pe portalul Ministerului Educației în 20 iunie, iar în unitățile de în­vă­ță­mânt, în 25 iunie. Contestațiile se vor putea depune între 1-4 iulie, iar rezolvarea contestațiilor se va face în perioada 5-12 iulie. Eliberarea bonurilor valorice către beneficiari este programată pentru perioada 26 august-6 septembrie, iar achiziționarea de calculatoare se va realiza în intervalul 2 septembrie-16 octombrie.
Pentru a obține ajutorul financiar, beneficiarii vor completa o cerere-tip pe care o depun la unitatea/instituția de în­vă­ță­mânt la care este înscris elevul/studentul. Această cerere va fi completată de studentul care solicită acest ajutor ori, în cazul elevilor, de un părinte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.