La două puncte de poziția de baraj

0
764

CSM Sighetu Marmației – Crișul Sântandrei 2-0 (0-0)
Victorie mare pentru CSM Sighetu Marmației în cadrul etapei 2 din Play-Offul Ligii 3, 2-0 (0-0) pe teren propriu cu Crișul Sântandrei, trei puncte care apropie formația antrenată de George Zima la numai două puncte de prima poziție de baraj.
După o primă repriză fără modificări pe tabela de marcaj, CSM Sighetu Marmației a intrat în avantaj la doar trei minute de la reluare, prin Pape Ndiaye. Cu toate că au avut la dispoziție o repriză întreagă pentru a reveni, cei de la Crișul Sântandrei s-au lovit de un adversar solid, dornic de performanță, care au mai marcat o dată în minutele de final. Golgheterul Emmanuel Mensah înscrie în minutul 89 și CSM Sighetu Marmației intră în hora poziției a doua de baraj, pe care poate ajunge cu o victorie în cazul unui succes etapa viitoare, la CSM Olimpia Satu Mare.
• CSM Sighetu Marmației: I. Berințan – F. Simion (82, D. Anchidin), A. Brașoveanu, P. Ndiaye, Gh. Tomșa, P. Pedro, R. Abdullah, Gh. Șofroni (82, I. Negruț), Al. Zaharia (90+2, L. Buciuman), E. Mensah, G. Yolou. Antrenor: George Zima.

Play-Off. Rezultate etapa 2: SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 2-1; CSM Sighetu Marmației – Crișul Sântandrei 2-0.

Etapa 3 (sâmbătă, 13 aprilie, ora 17): CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației; Crișul Sântandrei – SCM Zalău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.