Profesioniștii contabili din Maramureș și-au ales noua conducere

0
1969

În data de 8 aprilie au avut loc lucrările Conferinței naționale a membrilor Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – CECCAR, în cadrul căreia membrii Filialei CECCAR Maramureș, prezenți la lucrările conferinței, și-au confirmat noua conducere care a fost aleasă în luna martie 2024, respectiv noii membri ai Consiliului Filialei CECCAR Maramureș și noii membri ai Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul Filialei CECCAR Maramureș.
În funcția de președinte al Consiliului Filialei CECCAR Maramureș a fost confirmat conf. univ. dr. Constantin CUCOȘEL, care a fost ales președinte în anul 2023, conform procedurilor CECCAR.
Menționăm faptul că dl Cucoșel Constantin a mai îndeplinit funcția de președinte al Consiliului Filialei CECCAR Maramureș în perioada 2008-2012 și 2012-2016, timp de două mandate, după care a fost ales ca președinte al Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul Filialei CECCAR Maramureș, funcție îndeplinită pe o perioadă de două mandate în perioada 2016-2020 și 2020-2024.
Funcția de președinte al Comisiei de disciplină de pe lângă Consiliul Filialei CECCAR Maramureș a fost ocupată de d-na OSZVATH Tunde care a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Consiliului Filialei CECCAR Maramureș în mandatul 2020-2024.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.