Băieții lui Zima au urcat pe loc de baraj

0
263

• Crișul Sântandrei – CSM Sighetu Marmației 0-1 (0-1) •

Cea mai tânără echipă din Seria 10 este foarte aproape de o performanță remarcabilă. Calificarea la meciurile de baraj pentru accederea în Liga 2. CSM Sighetu Marmației a învins, sâmbătă, în deplasarea de la Crișul Sântandrei, 0-1 (0-1), și a urcat pe loc de baraj (2), la egalitate cu sătmărenii de la CSM Olimpia.
Clubul cu cele mai multe puncte acumulate în play-off dintre cele patru componente s-a dovedit echipa mai bună și mai insistentă în disputa din județul Bihor. Fapt confirmat și de ocaziile de care a beneficiat, elevii lui George Zima irosind oportunități clare de a marca. Mensah (24), Mitruscsak (25) și Tomșa (28) au amenințat poarta adversă înainte de producerea deschiderii scorului, în minutul 37. Alexandru Zaharia, golgheterul din partea a doua a stagiunii pentru sigheteni, a deschis scorul cu un șut sub transversală, după ce a fost servit ideal de Emanuel Mensah, scor consemnat și la finalul primelor 45 de minute.
La adăpostul unui avantaj la limită, oaspeții au fost precauți în partea secundă, însă și în aceste circumstanțe sighetenii au rămas la fel de periculoși. Crișul Sântandrei a replicat pe final de meci cu un șut de la 30 m și cu o reluare din interiorul careului, dar oaspeții au rezistat și au cucerit trei puncte imense care i-a propulsat pe loc de baraj.
CSM Sighetu Marmației: Berințan – Pedro, Brașoveanu, Pape Ndiaye, Tomșa (90+2, Anchidin), Șofroni (58, F. Simion), Razak, Deivid, Mitruscsak (90+2, Buciuman), Zaharia (90+2, Bor), Mensah (73, Guigui). Antrenor: George Zima.

Play-Off

Rezultate etapa 5: Crișul Sântandrei – CSM Sighetu Marmației 0-1; CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău 2-2.
Etapa 6 (vineri, 3 mai, ora 18): CSM Sighetu Marmației – CSM Olimpia Satu Mare; SCM Zalău – Crișul Sântandrei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.