Fetele de la Minaur, obiectiv locurile 1-8

0
66

În urma unui sezon de tranziţie, în care fetele de la CS Minaur s-a clasat pe locul 10 în Liga Florilor, acceptabil având în vedere bugetele şi valorile loturilor celorlalte competitoare, acum formaţia antrenată de Costică Buceschi îşi propune să treacă la un alt nivel. Clasarea între primele opt echipe în sezonul 2019-2020, obiectiv adus la cunoştinţa jucătoarelor şi staffului tehnic la întâlnirea din prima zi a pregătirilor.
Căpitanul echipei, Oana Bondar, este de părere că CS Minaur are toate motivele să se gândească la un obiectiv mai îndrăzneţ: „Este evident că îmi doresc ca acest sezon să fie unul mai bun decât precedentul. Acum suntem într-o perioadă foarte grea, de acumulări, dar preferăm să plângem și să suferim acum, iar la final de campionat să ne bucurăm. Eu cred că lotul de jucătoare este puțin mai valoros decât sezonul trecut. Sunt jucătoare care vin de la loturi naționale și asta este important. Obiectivul nostru este o clasare între primele opt, dar ne vom bate să fim cât mai sus posibil”.
Optimist este şi tehnicianul Costică Buceschi în ceea ce priveşte stagiunea viitoare, care a făcut referire şi la lotul de jucătoare pe care-l va avea la dispoziţie: „Îmi doresc să avem un sezon mai bun decât cel care a trecut. Nu mai putem avea nici scuza că suntem o echipă nou promovată. Ne dorim să jucăm un handbal de cea mai bună calitate. Este foarte greu să mai găsești acum jucătoare. Sigur că pot apărea anumite opor­tunități, dar vom merge cu ce avem și vom face în pauza de iarnă ajustări dacă va fi nevoie. Lotul de acum e bun din punctul meu de vedere, dar să le vedem pe fete la joc. Am încercat să găsim jucătoare în limita bugetului de care dispunem. Acum avem și mai multe băimărence în lot, pentru că am «repatriat» trei fete, pe Roxana Szolosi, Camelia Hotea și Larisa Tămaș. Suntem în tratative și sperăm să o avem în lot și pe foarte tânăra Oana Borș (16 ani), o extremă dreapta foarte talentată. Acum, la lotul nostru, este un mix între jucătoare tinere și jucătoare cu experiență. Cu Minaur avem obiectiv o clasare între primele opt. Cred că în acest sezon campionatul Ligii Florilor va fi mai puternic. Cred că va fi un campionat de și mai bună calitate, ceea ce va fi plăcut pentru cei care urmăresc fenomenul”, a declarat Costică Buceschi pentru site-ul clubului minaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.