Debut nefericit!

0
146

ACS Fotbal Comuna Recea – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0-1 (0-1)

Debutul în Liga 2 nu a fost aşa cum şi-ar fi dorit cei de la ACS Fotbal Comuna Recea, echipă care a cedat în etapa inaugurală, pe teren propriu, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 0-1 (0-1). Totuşi, maramureşenii ar fi putut să smulgă un egal din confruntarea de sâmbătă dimineaţă, dar Adrian Micaş a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 55. Probabil că debutul unor jucători la acest nivel şi-a pus serios amprenta asupra evoluţiei, impresia generală fiind că s-a jucat cu trac, pe când vizitatorii au arătat ca o echipă omogenă, cu trasee bine stabilite, şi cu un sezon în spate de eşalon secund.
Csikszereda a început mai bine partida din prima etapă şi s-a instalat încă din debut în terenul advers, încercându-şi norocul cu şuturi de la distanţă, dar fără a periclita poarta apărată de Bota. Cea mai importantă şansă i-a aparţinut lui Takacs, în minutul 27, dar şutul acestuia la încheietura barelor a zburat la o palmă de poartă. Oaspeţii nu au mai greşit însă ţinta peste trei minute. După o repunere de la portar a celor de la Recea, Oiţă a greşit pasa, balonul a ajuns la Levente Bara, acesta l-a driblat pe Micaş şi a şutat plasat de la 16 m central în stânga lui Bota: 0-1. Ciucanii îşi puteau dubla imediat avantajul, dar Bota a salvat în ultimă instanţă cu piciorul, trimiţând balonul în corner.
Recea iese mult mai motivată de la vestiare şi preia iniţiativa în debutul părţii secunde. Ofensiva gazdelor putea fi răsplătită în minutul 55, când Adrian Balha a obţinut o lovitură de la 11 m, în urma unui fault comis de portarul Ribansky. Acelaşi Ribansky şi-a răscumpărat greşeala şi a intuit colţul unde Micaş a trimis balonul. Csikszereda putea tranşa definitiv meciul în favoarea ei, în decurs de numai două minute Bauza irosind două ocazii clare, la cea de-a doua balonul lovind bara transversală. De aici încolo meciul a mai scăzut din intensitate, cu puţine situaţii la cele două porţi, însă pe final Comuna Recea putea să salveze un punct la debutul în Liga 2. Doar că Ispas a trimis slab balonul cu capul din numai 8 m la ocazia din prelungirile partidei.
• ACS Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Jucan (76′ A. Lung), Oiţă, D. Simion, Potcoavă (46′ Ispas), Micaş, R. Rus, Brata (68′ Teut), Chinde (46′ Cordoş), Mărieş (46′ Balha), M. Coman. Antrenori: Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic. • AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: Ribansky – R. Takacs, Intzidis, Apro, Palmeş (71′ N. Janos), Bara, Eder Gonzalez (cpt., 90+2′ Csuros), Botorok, Bauza (61′ Kalman), Marrone, T. Suciu (61′ Meszaros). Antrenori: Valentin Suciu şi Lucian Nicolau.
• Arbitri: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca) – Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca). Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba); Observatori FRF: Ştefan Szilaghi (Satu Mare) şi Petru Boroş (Oradea).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.