Pregătiri reluate la Progresul Șomcuta Mare

0
211

Progresul Șomcuta Mare a reluat pregătirea pentru participarea într-un nou sezon al Ligii 3, nivel unde formația antrenată de Dănuț Sabou s-a salvat in extremis, după o dublă de baraj adjudecată, tur-retur, împotriva celor de la CSM Sighetu Marmației. Conducerea clubului a decis să-i dea credit aceluiași tehnician care a scăpat echipa de la retrogradare, Dănuț Sabou, tehnician care și-a chemat elevii la antrenamente la finalul săptămânii trecute.
13 jucători din vechiul lot au răspuns prezent la prima ședință de pregătire, și anume: Lovasz, Roșiianu, Brumar – Pașca, Lang, Cezar Bud, A. Tutuța, R. Negreanu, Balmoș, Bîrle, Bușică, Parnău și Răduneață. Au plecat: Sergiu David, Nemeș, Revesz (toți trei în America), David Simion, Zete, Petran, R. Lazăr (Minaur), C. Tutuța (Buzău, Liga 3). În acest moment, șomcutenii dispun de un lot de 24 de jucători, Dănuț Sabou urmând să mizeze pe mulți jucători tineri. Astfel, la Progresul au venit următorii jucători, unii însemnând certitudini, alții în probe încă: Lihet (Recea), Tarța (CSM Sighet), Erik Piroska (2002, Recea), Cristian Raicu (2004), Mihai Miholca (2004), Cătălin Iancău (2004), Raul Sima (2004), Rareș Pop (2005), Denis Nan (2004), Raul Marian (2004), toți de la Sporting Maramureș, și Toni Negrean (2001).
La finalul lunii, antrenorul formației de Liga 3 va definitiva lotul cu care va aborda stagiul de pregătire de pe plan local, planificat în perioada 2-9 august.
Progresul Șomcuta și-a stabilit și un calendar al meciurilor de verificare, între ele existând și joc sau jocuri oficiale până la debutul într-o nouă ediție de campionat (28 august). Vineri, 23 iulie, Progresul are programat primul amical al verii, cu Unirea Dej (deplasare), echipă proaspăt promovată în Liga 3. Peste alte cinci zile, în 28 iulie, șomcutenii vor juca primul meci oficial, în turul 1 din Cupa României, cu Lăpușul Românesc (deplasare). În ultima zi din iulie, pe 31, este planificat amicalul cu Gloria Tăuții Mă­gherăuș. În cazul unui succes în Cupa României, Progresul va evolua în turul secund pe data de 11 august. Progresul caută un adversar pentru data de 14 august, iar în 21 august va disputa ultimul joc de verificare, împotriva celor de la Someșul Dej (deplasare).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.