Primul spectacol al trupei „Dramatique”, un succes

0
124

Trupa de teatru „Dramatique” a Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie a susținut luni, 23 mai, la Casa de Cultură din Baia Sprie, primul spectacol. Acesta a fost inclus în agenda proiectului “Magia teatrului”, finanțat de Consiliul Județean Maramureș în urma depunerii unei aplicații în cadrul apelului de proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru domeniul Cultură 2021.
Elevii din trupa de teatru – coordonați de către prof. Mihaela-Elena Smiedt – au pus în scenă două piese, o adaptare a operei „Nu te juca cu dracul” de Iacob Negruzzi și „Scene din viața noastră”, care abor­dează problema bully­ingului în mediul școlar. Publicul a apreciat prestația tinerilor actori și așteaptă cu nerăbdare următoarele spectacole.
“Activitatea din cadrul trupei de teatru oferă tinerilor contexte diverse de învățare și interacțiune și îi ajută să își dezvolte abilități sociale, interpersonale, de comunicare și exprimare a emoțiilor. De asemenea, ei își petrec timpul într-un mod plăcut, relaxant și motivant”, a punctat prof. Mihaela-Elena Smiedt, coordonatorul trupei.
Pentru cei 12 tineri ai trupei de teatru “Dramatique” visul nu se oprește aici. Deja schițează în minte elementele viitoarei reprezentații.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.