Primarul Cătălin Cherecheş a avertizat societatea care se ocupă de salubrizarea menajeră şi stradală în municipiul Baia Mare: Curăţenia oraşului, prioritară pentru Administraţia Publică Locală

0
635

Primarul Cătălin Cherecheş i-a avertizat ieri, 20 iulie, pe reprezentanţii societăţii Drusal. Aceştia vor trebui să respecte toate clauzele din contractul semnat cu Administraţia Publică Locală, altfel vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei. Societatea care se ocupă de salubrizarea stradală şi menajeră în municipiul Baia Mare are obligaţia, conform contractului pe care îl are încheiat cu autoritatea locală, să cureţe zonele din preajma punctelor de colectare a gunoiului menajer. De multe ori însă, reprezentanţii societăţii uită de acest aspect şi lasă mizeriile care sunt aruncate pe jos în preajma tomberoanelor.

drusalCătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: “De astăzi începând, toate punctele de colectare, zilnic, vor fi de câteva ori monitorizate şi vom aplica amenzi pentru a-i sensibiliza pe cei de la Drusal. Dacă trebuie să vină de zece ori la un punct de colectare, să vină de zece ori. Sunt anumite chestiuni care ţin de lipsa de respect pe care uneori societatea Drusal o are faţă de municipiul Baia Mare, faţă de autoritatea locală şi prin noi, faţă de cetăţenii oraşului. Cred că a venit momentul, după ce acum trei ani le-am impus să facă aceste împrejmuiri la punctele de colectare, să trecem la o nouă etapă, în a curăţa oraşul, în a impulsiona societatea Drusal în a face un sistem de salubrizare aşa cum ne dorim. Nu cred că trebuie să tolerăm lipsa de eficienţă a unei societăţi şi nu cred că eu ca şi primar sau colegii mei trebuie, de fiecare dată, zi de zi, să le spunem cum să facă curăţenie în acest oraş. Au câştigat şi câştigă foarte mulţi bani de pe spatele cetăţenilor municipiului Baia Mare, aşadar am pretenţia să-i respecte pe cetăţeni şi să facă curăţenie în acest oraş, de la punctele de colectare până la fiecare bordură”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.