În Chelinţa, dosar penal pentru băut la volan, cu permis italian fals şi vehicul neînmatriculat

0
514

Un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în localitatea Chelinţa, este cercetat de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
Duminică, la ora 03.53, în timp ce se deplasa cu un moped pe DJ 108E, pe raza localităţii de domiciliu, bărbatul a surprins şi accidentat uşor un pieton, în vîrstă de 30 de ani, care mergea neregulamentar, pe partea dreaptă a carosabilului. Un echipaj al ambulanţei i-a acordat pietonului îngrijiri medicale, fără a fi necesară transportarea lui la spital.
Bărbatul care s-a deplasat cu mopedul a declarat că vehiculul condus nu este înregistrat şi a prezentat poliţiştilor un permis de conducere emis de autorităţile italiene, care nu prezenta elemente de siguranţă specifice, stabilite de legislaţia statului emitent. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a relevat că cel în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi, în consecinţă, i-au fost recoltate mostre biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.