Amenzi de peste 47.000 lei şi 18 permise reţinute

0
457

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere pe fondul traversării neregulamentare, nerespectării regimului legal de viteză sau neadaptării vitezei la condiţiile de drum, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă semnificaţia culorilor semaforului.
• Ei au controlat 228 de autovehicule şi au constatat 190 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 47.785 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 18 permise şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.
În timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier, poliţiştii au constatat nouă infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
• Pe raza localităţilor Nistru, Chelinţa, Vişeu de Jos şi Baia Sprie au fost constatate patru infracţiuni de conducere fără permis. Patru bărbaţi au fost depistaţi conducând autovehicule, prin localităţile Onceşti, Ocoliş, Lăpuşel şi Vişeu de Jos, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în municipiul Baia Mare a fost constatată o infracţiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.
În toate aceste cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.