Intervenţii la 4 situaţii de urgenţă

0
379

• Duminică dimineaţa, echipa pirotehnică a ISU Maramureş a fost solicitată să se deplaseze în localitatea Vadu Izei, pentru a ridica un element de muniţie găsit în albia rîului Iza. Acesta a fost ridicat şi depozitat în siguranţă, pentru a fi distrus ulterior.
• La ora 10, pe strada Valea Roşie, din Baia Mare, a izbucnit un incendiu la o magazie de lemn. Flăcările au distrus 30 de metri pătraţi din magazie, 3 metri cubi de lemn şi circa o tonă de fîn.
• Seara, la ora 20.37, un incendiu a izbucnit la un tablou electric, în localitatea Bistra. Pompierii din Vişeu de Sus au lichidat incendiul în urma căruia au ars tabloul electric şi circa 1 metru pătrat de tencuială.
• La ora 23.58, pe strada Popa Lupu, din Sighetu Marmaţiei, a izbucnit un incendiu la o locuinţă dezafectată. Flăcările au distrus 1 pat de lemn şi circa 250 kg de deşeuri textile.
Medicii, paramedicii şi asistenţii SMURD au intervenit la 10 situaţii de urgenţă: Baia Mare – 3 cazuri, Sighetu Marmaţiei – 2, Bogdan Vodă – 2, Fărcaşa – 2 şi Borşa – 1 caz.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.