Să fie a doua victorie consecutivă în grupe?

0
556

Masculin. Velux Champions League: HCM Minaur Baia Mare – Kadetten Schaffhausen
HCM Minaur Baia Mare va juca în Velux Champions League, duminică, 4 octombrie, atunci cînd în Sala Polivalentă vor veni elveţienii de la Kadetten Schaffhausen, pentru meciul din cea de a treia etapă a grupelor. Intrarea la această partidă se va face pe baza abonamentelor şi a biletelor, preţul acestora din urma fiind de 5 lei cu loc şi 3 lei fără loc. Bilete se pot achiziţiona de la casele Sălii Polivalente în cursul zilei de azi, 3 octombrie, între orele 12 şi 17, iar duminica, 4 octombrie, de la ora 10 pînă la ora începerii partidei.
Tehnicianul Lars Walther spune că meciul va fi unul diferit de cel cu Motor Zaporozhye, echipa elveţiană fiind mult mai rapidă pe contraatac şi faza a doua. Mai mult, Kadetten are jucători de top, printre care se numără internaţionalul maghiar Gabor Csaszar şi extrema dreaptă, sîrbul Aleksandar Stojanovic. În etapa a doua, cele două grupări care se vor duela mîine au obţinut rezultate diferite – campioana României a învins acasă pe HC Motor Zaporozhye cu 35-30, iar Kadetten Schaffhausen a pierdut la HC Metalurg Skopje cu 24-28. Înaintea confruntării, HCM Minaur ocupă poziţia secundă cu două puncte, iar elveţienii de la Kadetten sînt pe ultimul loc în Grupa D, cu niciun punct.
“Sperăm că va fi o victorie pentru noi, dar, aşa cum ştim cu toţii, în această grupă oricine poate cîştiga şi oricine poate pierde. Cu Gabor Csaszar pe centru şi Stojanovic, au o echipă foarte bună, cu extreme foarte rapide şi am văzut că în ultimii ani au avut mereu rezultate bune în Champions League. Este o echipă pe care trebuie să o respectăm şi trebuie să intrăm în teren şi să jucăm aşa cum am făcut-o cu Motor”, a declarat Lars Walther.
Partida din etapa a treia dintre HCM Minaur Baia Mare şi Kadetten Schaffhausen va începe la ora 18, în direct la Digi Sport 3, şi va fi arbitrată de francezii Karim Gasmi / Raouf Gasmi, iar observator din partea EHF a fost desemnat polonezul Miroslaw Baum.
Programul etapei 3 în Grupa D: HC Metalurg Skopje – Elverum Handball Herrer, sîmbătă, 3 octombrie, ora 17.30; HC Motor Zaporozhye – Skjern Handbold, duminică, 4 octombrie, ora 16.10; HCM Minaur Baia Mare – Kadetten Schaffhausen, duminică, 4 octombrie, ora 18, Digi Sport 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.