Florin şi Natalia, locul 6 la Cupa Mondială

0
597

Băimăreanul Florin Vlad şi partenera sa, Natalia O’Connor, dansatori care evoluează pentru SUA, dar care se antrenează la şcoala de dans Prodance 2000 atunci cînd sînt în Baia Mare, au participat în Wroclaw (Polonia) la Cupa Mondială organizată de World Dance Council. Cei doi au dansat pînă în finala categoriei Adulţi şi au terminat prestigiosul concurs pe locul 6.
Rezultatul obţinut de Florin şi Natalia nu este singura veste bună care a venit la clubul băimărean, dat fiind că la Timişoara a avut loc concursul internaţional WDSF Timişoara Open, organizat de World Dance Sport Federation. Peste 300 de perechi s-au înscris în competiţie. Bogdan Suciu şi Carina Breban s-au plasat pe locul 20 la categoria Adulţi.
La acelaşi concurs, dar în cadrul Cupei Baroque, Prodance 2000 a fost reprezentat de perechea formată din Zoltan Bagoşi şi Dorina Farcaş. Cei doi au dansat la categoria D, 16-35 ani, Latino, cucerind locul 4. Tot la Cupa Baroque, Sebastian Silaghi şi Dalia Bărbos au obţinut locul 1 la Clasa E, categoria de vîrstă 10-11 ani.
Următorul concurs la care vor evolua perechile şcolii de dans băimărene va fi Cupa Prodance, ajunsă în acest an la a opta ediţie. Competiţia va avea loc în 31 octombrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.