Gabriel Zetea: Biroul Permanent Naţional al PSD va avea loc la finalul lunii octombrie în Vişeu de Sus

0
718

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat că noul preşedinte ales al PSD la nivel central, Liviu Dragnea, doreşte să fie cât mai aproape de organizaţiile din teritoriu. Acesta este şi motivul pentru care s-a stabilit că şedinţele de Comitet Executiv Naţional (CExN), precum şi întâlnirile Biroului Permanent Naţional (BPN) ale PSD, se desfăşoară în diverse locaţii din ţară.
“Azi s-a decis, în cadrul primei şedinţe a Biroului Politic Naţional, organizarea, la finalul lunii octombrie, a şedinţei Comitetului Executiv Naţional la Negreşti-Oaş, în judeţul Satu Mare. În ziua următoare va avea loc şedinţa Biroului Permanent Naţional, întâlnire care va fi stabilită în Vişeu de Sus, în inima Maramureşului. În cadrul Congresului PSD, desfăşurat duminică, 18 octombrie, i-am propus preşedintelui Liviu Dragnea să organizeze şedinţele conducerii centrale ale PSD în teritoriu, în judeţe, şi nu la Bucureşti. Mă bucur să văd că, la numai o zi distanţă, deja avem primele două judeţe desemnate să organizeze aceste întâlniri politice, iar acestea sunt Satu Mare şi Maramureş.
Organizarea şedinţelor în teritoriu va deveni, în perioada următoare, o politică a PSD şi vom aplica acest lucru şi la nivel judeţean, respectiv vom stabili şedinţele organizaţiei judeţene a PSD în diverse localităţi din Maramureş. Ceea ce s-a decis azi, la BPN, arată faptul că Liviu Dragnea este primul preşedinte al PSD care nu este din Bucureşti şi care înţelege mai bine decât predecesorii săi importanţa judeţelor şi mutarea centrului de greutate a deciziei politice, de la Bucureşti în teritoriu”, a precizat liderul judeţean al PSD, Gabriel Zetea.
Gheorghe Şimon: Organizaţiile judeţene social-democrate sunt importante pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea
Proaspătul vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, deputatul de Maramureş, Gheorghe Şimon, a declarat că, pentru liderul central al PSD, Liviu Dragnea, organizaţiile social-democrate din teritoriu sunt foarte importante. ”Sunt onorat că am fost desemnat, atât de colegii mei din judeţ, cât şi de cei din ţară, vicepreşedinte al PSD la nivel naţional. Şi sunt şi mai onorat să aflu că prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD va avea loc acasă la mine, la Vişeu de Sus, localitate din care eu provin şi care este oraşul meu de suflet. Mai mult, reprezint zona Borşa-Vişeu şi în Camera Deputaţilor, din poziţia de parlamentar, motiv pentru care decizia colegilor mei social-democraţi de la centru, de a veni în Vişeu, mă încântă şi mă face să cred cu convingere că în PSD vom întâlni, cu Liviu Dragnea în frunte, o altfel de politică. O politică mai aproape de cetăţean, o politică mai aproape de organizaţiile judeţene. Pentru preşedintele Liviu Dragnea, organizaţiile social-democrate din teritoriu sunt importante şi asta dă o altă putere reprezentanţilor PSD la nivel local. Vom muta centrul de greutate din capitală, în teritoriu”, a declarat vicepreşedintele PSD la nivel central şi preşedinte executiv al PSD Maramureş, Gheorghe Şimon.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.