Un bărbat din Rozavlea conducea cu permisul suspendat şi a părăsit locul accidentului

0
523

În data de 22 octombrie, un sighetean a sesizat poliţia că a fost victima unui eveniment rutier. Bărbatul a declarat faptul că, în jurul orei 11.30, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, a fost surprins şi accidentat de către un autoturism, de culoare roşie, cu număr de înmatriculare aparţinând judeţului Satu Mare, fără să reţină alte detalii care să conducă la identificarea autoturismului, după care conducătorul acestuia a părăsit locul accidentului. Pietonul a suferit leziuni corporale şi s-a deplasat la spital, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea conducătorului auto bănuit de comiterea accidentului. Este vorba despre  un bărbat, de 72 de ani, din Rozavlea, care, la momentul producerii faptei, avea suspendată exercitarea drep­tului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspen­dată.

La Vişeu de Sus. Nu s-a asigurat la manevra de mers înapoi

Joi, în jurul orei 13.50, pe DN 18, în localitatea Vişeu de Jos, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, pe fondul neasigurării la manevra de mers înapoi, a surprins şi accidentat un bărbat, în vârstă de 76 ani, din Vişeu de Jos, care, în calitate de pieton, se afla în spatele autoturismului.
Victima a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la Spitalul din Vişeu de Sus şi, ulterior, la Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Atât conducătorului auto, cât şi pietonului, le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.