Pieton accidentat mortal la Hărniceşti

0
519
Foto: arhiva

Vineri, în jurul orei 17, poliţia a fost sesizată că, pe raza localităţii Hărniceşti, la intersecţia DN 18 cu DJ 185, un pieton a fost victima unui grav accident de circulaţie.
Un tânăr, de 20 de ani, din Deseşti, care se deplasa cu un autoturism, înmatriculat în Spania, spre Sighetu Marmaţiei, a surprins şi accidentat un bărbat din satul Hoteni, comuna Ocna Şugatag, care, fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente reflectorizate, se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, pietonul, în vârstă de 69 de ani, a decedat.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, din primele verificări efectuate, s-a constatat că şoferul nu deţine asigurare de răspundere civilă pentru autoturismul condus.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

Un tânăr din Ardusat a fost victima unui accident în Baia Mare

Vineri, după-masă, pe bulevardul Independenţei din Baia Mare a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia un pieton de 28 de ani a fost grav rănit.
Un bărbat, de 57 de ani, din Satu Nou de Jos, care conducea un autoturism din direcţia Bulevardul Decebal înspre Tăuţii Măgherăuş, a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, în fugă şi fără să se asigure.
În urma impactului, tînărul, în vârstă de 28 de ani, din Ardusat, a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.