S.C. URBIS S.A. – Sediul Coloanei 2 Gară a fost reabilitat

0
574

Platforma de parcare a mijloacelor de transport aparţinând S.C. URBIS S.A. Baia Mare, Coloană 2 Gară  este situată pe strada Motorului nr. 5 A. Clădirea construită în anul 1980 – denumită chioşc Dispecerat Gară – nu asigura  desfăşurarea în bune condiţii a activităţii personalului, neavând utilităţile strict necesare. În aceste condiţii s-au făcut demersuri la primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a fost de acord cu extinderea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea acesteia, la standarde superioare, care au permis îmbunătăţirea condiţiilor de lucru oferite angajaţilor.

Dispeceratul vechi
Dispeceratul vechi

La Coloană 2 Gară îşi desfăşoară activitatea un număr de 83 de angajaţi, din care 69 sunt conducători auto, 10 operatori curăţenie, 3 dispecere şi un revizor tehnic. Platforma de parcare a dispeceratului este utilizată de 33 de autobuze, aici existând şi o staţie de spălare pentru mijloacele de transport. Liniile de autobuz care au ca punct de pornire de la acest dispecerat sunt: 4, 9, 41, 39  pe raza Municipiului Baia Mare şi 6, 7, 8, 13, 24, 27, 28, 29  din Zona Metropolitană Baia Mare.
Conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare este  preocupată în continuare pentru  asigurarea condiţiilor decente de transport a călătorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.