Iată, vin colindători…

0
559

În fiecare an, spiritul sărbătorilor de iarnă trezeşte în sufletul oamenilor bucurie, bunătate, îi face mai atenţi cu cei din jur, se gândesc şi la cei sărmani şi întind o mână de ajutor. Sărbătoarea Crăciunului, care simbolizează naşterea lui Iisus Hristos în peştera răcoroasă din Betleemul Iudeii, reprezintă pentru noi toţi un prilej de bucurie şi totodată de iertare. Îl aşteptăm cu toţii pe Moş Crăciun ca să ne îndeplinească dorinţele.
Cu ocazia sfintei sărbători a Naşterii Domnului, elevii Şcolii Gimnaziale Copalnic Mănăştur, conduşi de director coordonator, profesor Pop Ioan şi director adjunct, profesor Bobb Ovidiu, au colindat şi au oferit cadouri la Căminul de bătrâni din Baia Sprie.
Pentru reuşita acestui proiect, şi-au adus contribuţia: consilier educativ, prof. Bobb Valerica, prof. Florean Lucia, prof. Mihalca Veronica şi prof. Bodnar Daniela.
Spiritul Crăciunului pătrunde şi în sufletele pure şi inocente ale copiilor. Dornici să ajute copiii care provin din familii cu situaţie materială precară, elevii de la Şcoala Gimnazială Preluca Veche, în cadrul  Strategiei de Acţiune Comunitară, au demarat proiectul ,, De la copii pentru copii”. Împreună cu director prof. Pop Ioan, prof. Pop Marilena şi prof. Nechita Corina, au adunat jucării, dulciuri şi hăinuţe pe care le-au împachetat şi apoi le-au oferit copiilor care aveau nevoie de ele. Zâmbetele de pe chipurile lor demonstrează că bucuria de a dărui este magică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.