Ţigări de contrabandă, transportate cu autobuzul la Onceşti

0
925

Luni, 11 ianuarie, poliţiş­tii rutieri şi de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Dragomireşti, împreună cu poliţişti de ordine publică din Ocna Şugatag au acţionat pe DJ 186, din comuna Onceşti, pentru combaterea contrabandei cu tutun.
Poliţiştii au verificat mai multe mijloace de transport şi, într-un autobuz au depistat o geantă de voiaj, în care se aflau 450 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România, care aparţineau unui bărbat, de 58 de ani, din comuna Onceşti. Ţigările, în valoare de aproximativ 5.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii con­tinuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.
Un budeştean este cercetat pentru infracţiuni silvice
Luni, în jurul orei 15, o femeie din Budeşti a sesizat poliţia că un consătean i-a tăiat şi sustras mai mulţi arbori de pe un teren proprietate personală. Ea a declarat că îl bănuieşte de comiterea faptei pe un tânăr, de 26 de ani, din aceeaşi localitate. Acesta ar fi tăiat fără drept şi sustras arborii, de esenţă fag, din locul numit “Prislop”.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor în care s-au comis faptele.
Doi maramureşeni, prinşi cu ţigări de contrabandă în judeţul Bistriţa
Ieri, 12 ianuarie, poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au identificat în trafic, pe raza localităţii Mureşenii Bârgăului, o autoutilitară, care circula în direcţia Vatra Dornei – Bistriţa, în care se aflau o femeie, de 58 de ani, şi un bărbat, de 47 de ani, ambii din judeţul Maramureş.
În urma controlului efectuat în habitaclul autoutilitarei, poliţiştii au descoperit 150.280 de ţigarete, fără documente legale. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar pentru cei doi maramureşeni s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Ieri, au fost prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.