Dorin Toma a demisionat de la FC Municipal!

0
969

Cu doar o zi înaintea meciului cu FC Braşov, FC Municipal Baia Mare a primit o nouă lovitură, parcă nu erau destule problemele acumulate la clubul de liga secundă.
Dorin Toma şi-a înaintat demisia luni dimineaţa din funcţia de antrenor principal, din motive personale. Tehnicianul băimărean a luat această hotărîre încă de duminică, iar înaintea antrenamentului de ieri dimineaţă a fost şi le-a comunicat decizia jucătorilor, totodată urîndu-le baftă pentru disputa de azi cu FC Braşov şi etapele următoare. De Dorin Toma se leagă performanţe extraordinare pentru FC Municipal, echipă pe care a reuşit să o promoveze în liga secundă, a adus Steaua Bucureşti în Baia Mare în optimile de finală ale Cupei României şi a ajuns în play-off-ul ligii secunde, obiectiv propus de la începutul sezonului şi care a fost îndeplinit. Probabil Dorin Toma nu mai putea în actualele condiţii de la FC Municipal, să muncească şi a decis că e mai bine să renunţe, să se odihnească o perioadă şi din vară să se gîndească la un nou proiect, cu o altă echipă. Dorin Toma este un antrenor de viitor care a avut rezultate excelente în condiţii vitrege şi care, sîntem convinşi, va confirma şi pe mai departe.
Cît priveşte meciul de la Braşov, echipa va fi condusă de pe margine de secundul Cristian Bogdan, care probabil va rămîne ca principal pînă la finalul acestui sezon. FC Municipal va evolua azi, de la ora 19, în direct la Digi Sport 1, la FC Braşov, băimărenii fiind echipa din această serie de play-off care nu a acumulat niciun punct după trei etape. Cu moralul la pămînt prin seria rezultatelor negative, dar şi a demisiei neanticipate a principalului Dorin Toma, jucătorii băimăreni vor fi greu de motivat pentru un rezultat pozitiv, dar noi sperăm ca azi să facă o figură frumoasă şi să obţină cel puţin un punct de sub Tîmpa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.