Remiză şi trei penalty-uri

0
483

FC Municipal Baia Mare – CS Mioveni 2-2 (0-1)
După victoria cu 3-0 din meciul cu FC Braşov, FC Municipal Baia Mare a evoluat tot pe teren propriu, cu CS Mioveni, partidă care s-a încheiat la egalitate – 2-2, după ce la pauză scorul era favorabil oaspeţilor – 0-1.
A fost un meci în care s-au dictat trei penalty-uri, în care băimărenii au condus cu 2-1 şi au avut posibilitatea să facă chiar 3-1, dar pînă la urmă formaţia lui Dorin Toma şi Cristian Bogdan a luat doar un punct din această confruntare. Au mai rămas două etape din acest play-off, în care FC Municipal va evolua împotriva a două formaţii care se luptă cu şanse reale la promovare – la Gaz Metan Mediaş şi acasă cu Chindia Târgovişte.
Scorul este deschis de oaspeţi relativ repede, în minutul 15, cînd Daminuţă îl faultează clar în careu pe Gălan şi centralul dictează penalty, transformat de Ayza: 0-1. O primă repriză care se va încheia cu avantaj în dreptul oaspeţilor şi în care gazdele au încercat să egaleze, dar nu au reuşit. În partea secundă, băimărenii au ieşit mult mai motivaţi şi la nouă minute de la reluare au egalat. Ca şi CS Mioveni, tot din penalty. Calvin îl faultează în suprafaţa de pedeapsă pe Vasile Pop, iar lovitura de la 11 m este transformată de căpitanul Alin Ignea: 1-1. Acelaşi Ignea are şansa să-şi aducă echipa în avantaj în minutul 66, dar şutul mijlocaşului este respins de pe linia porţii de Croitoru. Peste numai trei minute, băimărenii vor prelua avantajul pe tabelă. Sîrbu îl deschide pe V. Pop, atacantul scapă singur cu Croitoru şi marchează la colţul lung: 2-1. FC Municipal putea face 3-1 în minutul 78, dar Vasilache, din poziţie ideală, de la 15 m, trimite pe lîngă. Oaspeţii vor pleca din Dealul Florilor cu un punct, în minutul 86 centralul Sergiu Popa dictînd al treilea penalty al partidei. Abia introdus în teren, Buşu comite fault în careu, în lateral, asupra lui Ayza şi Năstăsie înscrie fără probleme de la punctul cu var: 2-2.
• FC Municipal Baia Mare: Ormenişan – Duruş (85 Buşu), Sg. Oltean, Aniţoiu, Daminuţă, A. Ignea (cpt.), Codoban (63 Păcurar), Vasilache, C. Sîrbu (80 D. Munteanu), V. Pop, Balaure. Rezerve neutilizate: Bota – Şter, Jurj, Codin. Antrenori: Dorin Toma şi Cristian Bogdan. • CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Calvin, Vişa, Ed. Stoica, V. Mazilu, Biceanu, M. Galan (69 Negoiţă), Ayza (cpt.), Ed. Florescu (77 Neacşu), M. Vintilă (67 Năstăsie). Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Torişte, Gugu, D. Iancu. Antrenor: Iordan Eftimie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.