Transportul de persoane, verificat de poliţişti

0
502

Vineri dimineaţa, poliţiştii maramureşeni au desfăşurat acţiuni pe raza judeţului în scopul verificării respectării legislaţiei de către conducătorii de vehicule destinate transportului public de persoane. Scopul acţiunii constă în reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane prin curse regulate şi ocazionale.
Poliţiştii au verificat dacă persoanele fizice şi juridice care efectuează transportul sunt autorizate în acest sens, dacă operatorul şi conducătorul auto deţin documentele necesare, dacă respectă graficul traseului, capacitatea de transport precum şi perioada de conducere şi de odihnă.

Un borşean a fost sancţionat pentru transport ilegal de lemne

Poliţiştii din Borşa au acţionat pentru prevenirea şi combaterea transporturilor ilegale de material lemnos pe raza de competenţă. Ei au identificat un bărbat, de 34 de ani, din oraş, care transporta cu o autoutilitară aproape 5 mc lemn, de esenţă răşinoase.
Verificările efectuate au relevat faptul că borşeanul nu deţine documentele legale pentru lemnul transportat. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 lei iar lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Alpina Borşa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.