Mircea Dolha doreşte să-i aducă „acasă” pe toţi „fiii rătăcitori” ai PNL-ului

0
558

Ieri s-a desfăşurat pri­ma conferinţă de presă a PNL Maramureş de după numirea lui Mircea Dolha preşedinte unic al filialei PNL Maramureş. Mircea Man este primvicepreşedinte coordonator al filialei PNL Maramureş.
Cu această ocazie, Mircea Dolha a declarat: „Îmi încep mandatul prin a spu­ne că în Maramureş nu mai există foştii, vechii, noii… Există PNL Maramureş şi atât. Vom avea de reconstruit o filială greu încercată. Va trebui să avem o nouă abordare. PNL poate să reînvie în toamnă, să răstoarne scorul. Mai sunt voci care spun că PNL-ul încă sângerează după locale, prin plecarea unor membri la alte partide. Vă spun clar, îi vom aduce „acasă” pe toţi „fiii rătăcitori”. Fiecare dintre noi va avea un culoar pentru a pregăti alegerile din toamnă. Se ştie că în competiţia pentru funcţia de preşedinte am intrat trei membri: eu, Mircea Man şi Ionel Bogdan. Iată-ne pe toţi trei la conducerea partidului. Împreună facem o echipă. Nimeni nu va fi îndepărtat, doar aceia care mimează că ajută partidul”.
Ionel Bogdan (vicepreşedinte): „Îmi doresc , mai mult ca niciodată, să facem politici pentru oameni, ni­mic pentru interese generale sau de grup. Începând de azi, facem primiri de oameni în partid”.

Marcel Mariş, om de afaceri, înscris în PNL

Marcel Mariş, om prosper de afaceri, este unul dintre noii veniţi în PNL. Mircea Dolha a precizat că mai sunt şi alţi doritori (oameni de afaceri) care vor să dea o mână de ajutor la refacerea PNL.
Primarul din Coroieni, dl. Gavril Ropan, a  promis de asemenea ajutor, punând o condiţie: transparenţă şi nepărtinire în cadrul partidului.
Până în data de 15 august, PNL şi-a propus finalizarea listelor la parlamen­tare. În acest sens, Mircea Dolha a accentuat: „Cei care au „mimat” până acum la parlamentare, nu se vor mai regăsi pe listă. Vom face tot posibilul să avem trei parlamentari liberali. Ne propunem de asemenea să câştigăm Primăria Baia Mare căci, este evident, vor fi alegeri anticipate, la fel ca la Ulmeni şi ca în alte localităţi”.
• Ieri după-amiază, a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean Executiv al PNL Maramureş. Vom reveni cu amănunte.  (I.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.