Hoţ prins cu ajutorul câinelui poliţist Ricky

0
340

Fiind de un real folos pentru poliţişti, cîinele de însoţire Ricky, împreună cu conductorul său, a participat la numeroase cazuri aflate în cercetarea poliţiştilor, reuşind să identifice mai multe persoane bănuite de comiterea unor fapte penale. Joi spre vineri noaptea, Ricky a identificat un tînăr care a încercat să sustragă o bicicletă lăsată asigurată pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare.
Joi spre vineri, la ora 00.40, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată cu privire la comiterea unei tentative la furt pe bulevardul Republicii. Un băimărean a reclamat faptul că o persoană necunoscută a încercat să-i sustragă bicicleta asigurată cu lanţ antifurt de balustrada scării de la etajul 4 al imo­bilului în care locuieşte.
La faţa locului a ajuns patrula canină şi poliţişti de ordine publică care au constatat că cele sesizate se confirmă, lanţul antifurt prezentînd urme de forţare.
Cîinele poliţist Ricky a luat de îndată urma bănuitului de comiterea faptei, conducînd poliţiştii la etajul 7 al aceluiaşi bloc. Astfel, poliţiştii au identificat un tînăr de 24 de ani, domiciliat în Fărcaşa, care a recunoscut că a încercat să sustragă bicicleta pentru a face rost de bani.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.